Mikkisens

Kategori: Träning

Onewhey från fitnessguru

 
 
 
Igår hämtade jag ut min senaste beställning från fitnessguru, ett proteinpulver med smak av choklad och hasselnöt. Sedan fick jag även fitnessnudlar på köpet, så de ska jag ta och testa någon dag. Tidigare hade jag endast proteinpulver med smak av Kiwi Yoghurt och eftersom jag åt den så pass ofta så tröttnade jag plus att den nästan är slut, vilket gjorde att jag kände att jag behövde någon att byta av med. Proteinpulvret smakar verkligen precis det den utges för att göra - choklad och hasselnöt. Himla gott! 

Appstore - tips

 
De dagar då jag inte har möjligheten att komma till gymmet, så använder jag mig utav appen ni ser här ovan. Den finns att ladda ner på App store där den heter Daglig Workouts GRATIS - Personlig tränare, men det räcker även med att söka på Workout så kommer den upp som första alternativ. Den är helt gratis och kostar alltså ingenting. I appen finns det olika styrkeövningar för hela kroppen plus cardio och personligen tycker jag appen fungerar prima ifall gymmet inte är något alternativ. Så ifall ni inte har appen och vill köra hemmaträning, så rekomenderar jag den verkligen! Tillsammans med dessa övningar brukar jag även springa en runda på cirka 7km. 

Sweat is fat crying

 
Jag har precis kört ett ordentligt magpass efter en pw på 3,5km, är helt slut. Men det är precis så det ska vara. Kämpa! Nu hade jag tänkt fixa en ordentlig proteinsmoothie och sedan avsluta kvällen i soffan tillsammans med familjen. En härlig ondagskväll, helt enkelt. 

3 kilometer & smoothie


Det blev en springrunda i kvällssolen på 3km och därefter en härlig smoothie. I smoothien hade jag:
 
• naturell kvarg
• apelsin
• blåbär 
• spenat
• ingefära 
• vatten 
• äpple 

Celsius Cola


Jag kom alldeles nyss till gymmet och ska strax köra igång med ett redigt konditionspass. Här ska det svettas! Crosstrainern och löpbandet väntar, skriver mer när jag är hemma. 

Måndagsgym på G

Mot gymmet

 
Den grymma spellistan jag lyssnar på medan jag tränar hittar ni HÄR och är skapad av Keela.

Proteinpulver

Det allra första proteinpulvret jag testade från fitnessguru var smaken mango och jag kan helt klart säga att jag inte skulle rekomendera den här smaken till någon ifall de frågar mig. Jag tycker om frukten mango i vanliga fall, men smaken på det här pulvret gick verkligen inte hem hos mig. Jag klarade endast av två stycken proteinshakes med det här pulvret innan jag sålde det till en annan som ville ha det. OneWhey mango isolate får därför 0,5/5 i betyg av mig. 
 
Därefter bytte jag sedan till smaken Strawberry white chocolate och den smaken är betydligt godare än den första jag testade. Det här proteinpulvret har en mer fruktig smak, enda nackdelen är att den är väldigt söt. Men den är helt klart värd pengarna. Den är lätt att dricka och har en väldigt frisk smak. Det är dock ingen smak jag klarade av att dricka långvarigt och jag tröttnade tillslut på den, även om jag fortfarande tycker att smaken är väldigt god. Jag ger OneWhey Strawberry white chocolate 4/5 i betyg. 
 
Proteinpulvret som jag använder just nu har smaken Kiwi Yoghurt och jag tycker att även den är väldigt god. En frisk och lätt smak precis som jordgubben. De är väldigt lika varandra, då de båda har en fruktig smak. Eftersom jag tycker om när det smakar frukt, så skulle jag rekomendera den här. OneWhey Kiwi yoghurt får därför 4/5 i betyg av mig. 
 

Fitnessguru's proteinpulver finns i flera olika smaker, isolate och utan. Nästa proteinpulver som jag kommer att beställa är troligtvis chocolate hazelnut, milk chocolate eller mint chokolate. Är riktigt sugen på dem, så får se hur lång tid det dröjer innan jag köper nästa omgång av pulver. HÄR hittar ni OneWhey isolate och HÄR hittar ni vanlig OneWhey proteinpulver

Leverans från Fitnessguru

 
 
 
 
 
Det som jag älskar med fitnessguru (förutom deras produkter, såklart) är helt klart leveranstiden. Jag var inne på deras hemsida igår och klickade hem mitt paket, redan runt klockan tre i eftermiddags fick jag ett sms om att mitt paket fanns att hämta ut. Hur grymt?! Ett till plus med fitnessguru är att man alltid får med extra produkter utöver det man beställer. Tidigare har jag fått bars och proteinpulver, den här gången fick jag en tröja och fat burner. 
 
Jag har ännu inte hunnit med att testa proteinpulvret (Kiwi Yoghurt) i en shake, men jag lovar att skriva så fort jag har testat det. Men jag har däremot testat att ha i det i min smoothie som jag gjorde tidigare ikväll och den blev supergod! Och jag kan även berätta att pulvret luktar riktigt gott, precis som yoghurt! 

Gym-time!

Gym på g

Kvällsgym med Johanna

Right now - @ the gym

Upp