Mikkisens

Kategori: Tipsar

Christmas outfit

christmas
 
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån. 

For him

Har du någon speciell man i ditt liv som du vill köpa julklappar till? Kanske en pappa, pojkvän, bror eller vän? Isåfall bjuder jag på lite tips om vad du kan köpa ifall fantasin skulle svika. 

For her

Christmas her

Nu börjar det närma sig julafton och det är högt tid att fundera på vilka julklappar som ska köpas till sina nära och kära. Här ovan ser ni tips på vad ni kan köpa till henne. Jag kommer även tipsa om vad ni kan köpa till honom senare. Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån. 

 

new years eve dresses

1 // 2 // 3

4 // 5 // 6

Om några månader är nyårsafton här och det börjar bli god tid att leta efter den perfekta outfiten innan alla storlekarna tar slut. Jag kommer troligtvis köra på klänning och tänker därför tipsa er om några stycken. Mina favoriter är helt klart nummer 1 och 5. 

PewDiePie & CutiePieMarzia

Jag älskar att klicka runt på youtube och titta på massa youtubers som gör olika tags och liknande. Jag har tidigare tittat på några av PewDiePie's videos och vet vem han är, men igår klickade jag in på en video som han har gjort tillsammans med sin flickvän och jag har sedan dess klickat in på video efter video med dem. De är så söööta, helt otroligt! Jag sitter verkligen och skrattar högt åt vissa saker de gör och säger. Ifall ni inte har något att göra, känner för att skratta, eller endast vill se två riktigt bra youtubers så borde ni klicka in på PewDiePie's kanal HÄR och CutiePieMarzia's kanal HÄR. Ni kan även klicka HÄR för att komma till alla videos som de har gjort tillsammans. 

Nelly mid season sale

Har ni varit inne och kikat på Nelly's mid season sale med upp till 70 % rea? Helt galet! Det finns mycket att fynda just nu, så klicka er in HÄR för att ta del av rean. 

                                                                         HÄR, 149kr // HÄR, 45kr //  HÄR, 299kr //
                                    HÄR, 149kr // HÄR, 57kr // HÄR, 449kr (Höstjackan som jag använder, ett riktigt kap!)

 

Bloggtips - seriedrottningen

Är du precis som jag och älskar tv-serier och allting runt omkring? Isåfall har jag ett väldigt bra bloggtips till dig - seriedrottningen.se (<- direktlänk). Bloggen drivs av en som heter Lovisa och i hennes blogg får du all uppdatering om vad som sker i serievärlden, allt från skvaller till nya serier som kommer ut. Du får även ta del av hennes åsikter och vad hon tycker om de senaste avsnitten på rutan. Så vill du hålla dig uppdaterad och veta vad det är som händer i tv-serievärlden, så är Seriedrottningen bloggen du ska följa. 

Bilden är Seriedrottningens header och är lånad därifrån. 

Fem bloggtips

När det kommer till bloggar så följer jag väääldigt många, hela 28 stycken på Bloglovin' plus några till som jag tittar in på lite ibland. Jag tänkte därför att jag kunde tipsa om ett par läsvärda bloggar till er. Några av dem läser ni säkert redan och några kanske blir lite nya för er. 

 


Keela.se - Jag tror säkert att många av er redan läser Keelas blogg eller åtminstonde känner till den. Men ifall inte, så borde ni verkligen kika in där. Hennes blogg är fylld av ljusa bilder och glädje. Hon har flyttat till LA där hon går i skolan och skriver om livet i LA. Ni borde även kika in hennes videobloggar HÄR för de är hur roliga som helst!

 

Jannideler.com - I hennes blogg får vi följa med på olika resor hon gör i världen tillsammans med sin pojkvän som är skidåkaren Jon Olsson. Vi får även ta del av hennes tränings- och modeintresse med en blogg som är fylld av fina och vackra bilder. 
 
 
Paulas.me - Paula har tillsammans med Hugo Rosas världens sötaste dotter Molly-Elise Rosas och i hennes blogg får vi ta del av hur hennes vardag ser ut. Bloggen innehåller mycket träning, vardagsinlägg, frågeställningar och supersöta bilder på Molly. 
 

 

Clara Henry - Den här tjejen har humor och hennes blogg är inte lik många andras bloggar. Clara skriver om sin vardag och alla projekt hon håller på med. Just nu är hon mitt uppe i att skriva manus och fixa inför Blog Awards. Ni borde även ta en titt på hennes videobloggar HÄR som även de är superroliga!
 
 
Emilias.nu - Emilia lägger upp otroligt fina outfits och skriver även om lite allt möjligt som händer i hennes liv för tillfället. Hon håller just nu på att flytta ihop med sin pojkvän och skriver mycket om inredning och om flytten. Utöver detta ger hon även tips och berättar om sina senaste köp. 
Upp