Mikkisens

Kategori: Serier

Kourtney & Khloe Take The Hamptons

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar Keeping up with the Kardashians. Säsong 9 avslutades i September, men för att inte sakna familjen Kardashian allt för mycket innan det är dags för säsong 10 så drog Kourtney & Khloe Take The Hamptons igång för två veckor sedan och jag älskar det. Scott har alltid varit min favorit med hans kommentarer som dyker upp hela tiden, så att Kourtney & Khloe Take The Hamptons handlar väldigt mycket om honom tillsammans med Kourtney och Khloe är superroligt. Det sänds ett nytt avsnitt varje söndag och det har än så länge kommit ut två avsnitt. Ni hittar en länk till avsnitten HÄR ifall ni vill se. 

Grey's Anatomy & The Vampire Diaries

Fredag för mig innebär nytt Grey's Anatomy och The Vampire Diaries och HÄR hittar ni länk till de båda serierna, yäy! Ni behöver endast söka i fältet till vänster på sidan så kommer ni direkt till den serien ni vill. Ifall ni inte är ikapp serierna och har sett avsnitten som sändes förra veckan så borde ni inte läsa vidare, för här kommer mina tankarJag är verkligen helt fast i The Vampire Diaries för tillfället och det är troligtvis den serien jag längtar mest till och blir mest arg över när ett avsnitt tar slut. Jag är så himla nyfiken på stället där Damon & Bonnie befinner sig och jag verkligen älskar de två tillsammans. Någon mer som är sur över att Elena sa åt Alaric att ta bort alla minnen hon hade med Damon? Jag tyckte det va riktigt bra av Stefan att berätta för Elena vad hon hade gjort istället för att de låtsas som om ingenting. Åh, ska bli kul att se senaste avsnittet och se vad som händer. Speciellt att se ifall Damon och Bonnie kommer tillbaka. 

 

När det gäller Grey's Anatomy så tycker jag allt känns så himla rörigt nu. Alla är sura och allas liv faller samman ungefär. Sen märks det verkligen att Christina är borta, eftersom det var en stor del av serien som försvann med henne. Sedan tyckte jag även att det var himla skönt att Callie sa ifrån till Arizona även om jag tycker om de två tillsammans. Det är alldeles för mycket drama hos dem och ingen av varken Callie eller Arizona mår bra längre. Ska bli spännande att se hur det blir nu i detta avsnittet eftersom det slutade med att Callie gjorde slut. 

Pretty Little Liars - Halloween Special

Varje år sänder Pretty Little Liars ett halloween-avsnitt, men inte detta året. I år blir det istället ett jul-avsnitt, men för att inte låta tittarna vara utan PLL alldeles för länge så har gänget nu släppt ett specialavsnitt. De svarar på frågor från tittarna, berättar deras tankar kring serien, avslöjar kommande händelser och så får vi även se en Sneak Peak på jul-avsnittet. Är du galen i Pretty Little Liars och vill veta allt som finns att veta, då borde du klicka HÄR och se på deras "Halloween Special".

 

Bildkälla

Vad tittar jag på?

Jag älskar tv-serier och kan aldrig få nog. Jag har minst en tv-serie som jag följer och hade jag inte haft det så vet jag inte vad jag hade gjort. Att följa serier är mitt intresse och det är det jag tycker om att göra. Jag tänkte berätta vilka serier det är jag följer och när nya avsnitt kommer ut samt vilka avslutade serier det är jag brukar titta på. 

 Serier som släpper nya avsnitt varje vecka:

  • Grey's Anatomy (kommer ut på internet på fredagar, direktlänk.)
  • The Vampire Diaries (kommer ut på internet på fredagar, direktlänk)

 

 

Serier som har uppehåll:

  • Pretty Little Liars - 21 Oktober kommer "The Halloween fan appreciation special" sändas. Där kommer gänget prata om deras oförglömliga stunder samt svara på tittarnas frågor. 14 December kommer "The Christmas special" att sändas och kort därefter kommer även Säsong 5B dra igång, redan den 1 Januari 2015. (Direktlänk till tidigare avsnitt.)
  • Teen Wolf - Säsong 5 kommer vara uppdelat i två delar. Det har ännu inte kommit ut något exakt datum för när den nya säsongen drar igång. All information som finns för tillfället är att säsong 5 kommer sändas någon gång under sommaren 2015. Helt galen lång väntetid alltså. (Direktlänk till tidigare avsnitt.)

 

Avslutade serier som jag följer:

  • One Tree Hill - Sändes mellan 2003 - 2012 (tröttnar aldrig på den serien, direktlänk)
  • Full House - Sändes mellan 1987 - 1995 (Direktlänk)

 

Portkod 1525


 

Var det någon av er som tittade på Portkod? Isåfall kan jag meddela att säsong två började IDAG, wuhoo! Vid sju släpptes det första avsnittet av andra säsongen och för er som inte har sett det än så borde ni skynda er in på svt.se och kika. Det kommer alltså komma ut ett nytt avsnitt på svt varje tisdag klockan 19.00, yääy!

 

Bildkälla.

Under the dome


 

Under the dome är en serie från 2013 som handlar om den lilla byn Chester's Mill. En dag dyker en genomskinlig kupol upp och täcker hela byn, vilket gör att människorna som befann sig i byn under den här tidpunkten blir helt isolerade från omvärlden och kan varken höra eller röra de som är på andra sidan av kupolen. Nu när de alla är instängda börjar hemligheter läcka, människorna börjar tvivla på vilka de kan lita på och de vill alla ta reda på varför och hur kupolen hamnade hos dem och hur de ska göra för att befria sig själva. Klicka HÄR för att komma till en direktlänk och ta del av denna spännande serie. 

Tipsa om serier!

 
Som ni troligtvis vet så älskar jag tv-serier och har ständigt serier som jag följer och längtar efter att se på. Jag har sett de flesta klassiska serierna så som One Tree Hill, Gossip Girl, Supernatural, Lost osv, men nu börjar jag få slut på idéer och har precis sett klart Prison Break för tredje gången. Så min fråga till er är: Finns det någon serie jag absolut borde börja se på? Helst någon som man fastnar för med en gång.

Prison Break

 
Serien jag följer och kollar flera avsnitt i sträck på..igen: Prison Break. Jag är inne på tredje omgången av att se om alla fyra säsonger av denna grymma serie och jag är lika fast nu som jag varit de tidigare gångerna. För er som inte sett Prison Break tidigare så handlar serien om hur Lincoln Burrows blir dödsdömd och skickad till fängelset, trots att det inte är han som har begått mordet. Detta tänker inte hans bror Michael Scofield acceptera och planerar därför in i minsta lilla detalj hur han ska lyckas rädda sin bror och ser därför till att han själv hamnar på samma fängelse - Fox River. Kommer han att lyckas? Börja titta på första säsongen här för att få svaret och bli helt fast i en galet bra serie. 

My latest obsession

 
Jag jobbar måndag till fredag, från klockan 11.00 till klockan 18.00 och därefter umgås jag med vänner, pojkvännen eller familjen. Men när jag inte gör något av de ovanståede sakerna så tittar jag på Keeping up with the Kardashians. Helt sjuuukt vad jag har blivit beroende av den serien och jag vet inte ens varför. Tidigare har jag sett på avsnitten lite smått när de har visats på tven, men nu ser jag allting från början och är redan inne på säsong 2. Så känner ni också för att följa dramat hos familjen Kardashian så är det bara att klicka HÄR, så kommer ni till alla 9 säsonger. 
 
(bildkälla: weheartit.com)
Upp