Mikkisens

Kategori: Q/A

Questions and answers

Hej på er! Det händer inte allt för mycket hemma hos mig just nu, så jag tänkte att jag svarar på en liten blogglista. Lite tidsfördriv.

* Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

Min mamma och frågade vad vi skulle äta för middag idag, haha.

 

* Vilket humör är du på?

Jag är på ett väldigt lyckligt humör.

 

* Vad har du på dig just nu?

Pyjamasbyxor, strumpor, trosor och Robins tröja.

 

* När vaknade du imorse?

11.06 för att vara exakt och svarade därefter på en snapchat. 

 

* Vad var det första du tänkte när du vaknade?

 Att jag måste gå ut med hundarna. 

 

* Har du ont någonstans?

Jag har träningsvärk på rooompaan.

 

* Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Nutella, utan tvekan. Nedrans reklam på tven som ständigt visar nutella. 

 

* Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Frysta hallon.

 

* Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet idag?

Facebook.

 

* Vad ska du göra resten av kvällen?

 Hm..kolla Big Brother & Paradise Hotel, duscha, borsta tänderna, sova.

 

 * Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

 Jadu..bra fråga. Förra tisdagen? Hm..jag var troligtvis hemma och tog det lugnt.

 

Får du ofta komplimanger?

Får dagligen komplimanger av min pojkvän, så ja, det skulle säkert räknas som ofta.

 

* När fotade du senast något, och vad?

Innan jag träffade Josefine eftersom jag väntade på att hon skulle bli klar och hade inget att göra. Mig själv, hallå där selfie!

 

* Kommer du göra av med pengar idag, på vad?

Nope, inte gjort det idag och nu är dagen slut så kommer inte spendera något.

 

* Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

Mitt täcke i sängen.

Vad tror du att klockan är?

20.16 kanske? Tittade på den för inte alls längesen iallafall. (Okej, den var 20.23. Men nästan rätt!)

 

* Vad har du för skostorlek?

Trettiosju.

Q/A

Vad gör du om 10 år?
Om 10 år hoppas jag verkligen att jag har mitt eget boende, ett jobb som jag trivs med, har rest och upptäckt mycket i världen.
 
Om du vann 2 miljon, vad skulle du spendera pengarna på?
Två miljoner är väldigt mycket, så jag tvivlar på att jag har fantasi till att spendera allting på en gång, så mycket skulle sparas. Men jag skulle även köpa en fin bil, en lägenhet och väldigt fin inredning. Kanske till och med resa till något varmt och mysigt land. 
 
Vilken är din favoritdoft?
Ifall jag är riktigt hungrig - helt klart mat! Annars älskar jag alltid doften av min pojkvän och även många hårprodukter. Haha, ja..det finns alltså väldigt mycket som luktar gott.
 
Om du fick vara med i en tv-serie, vilken skulle du välja?
One Tree Hill, utan tvekan! Deras vänskap & kärlek är så himla mysig och rolig. 
 
Varför vill du blogga?
För jag tycker om att ha ett ställe där jag kan skriva det jag känner för och lägga upp de bilder jag vill, när jag vill. Sedan är det även kul när fina kommentarer trillar in och jag ser att statestiken höjs. 
 
Vad har du för bakgrund på mobilen?
Hemskärmen / låst skärm
 
Om du fick veta att jorden ska gå under om 24 timmar, vad skulle du göra?
Umgås med dem jag älskar.
 
Hur ser en vanlig morgon ut för dig?
Snoozar minst 3 timmar, 5,9km pw, frukost, styrketräning, dusch, (om jag ska någonstans sminkar jag mig efter duschen, sedan fixar jag håret och avslutar med min parfym).
 
Vad är ditt bästa köp?
Hm..finns säkert något annat, men det första som ploppar upp i huvudet är min 120-säng. Just det, min bil också. Ett riktigt kap med tanke på pengarna jag spenderade!
 
Föredrar du mjukglass eller kulglass?
Mjukglass, utan tvekan! Jag vet inte hur mycket mjukglass jag åt i somras, men jag lyckades ändå inte tröttna.
 
Vad lägger du mest pengar på?
Bensin..suck.
 
Vad tycker du mest om med ditt utseende?
Hm..mitt hår.
 
Har du något filmtips?
Oj, jag har ganska många eftersom jag ser på väldigt mycket film. Men kan skriva några stycken. The Impossible, Insidious 1 & 2, The Host, Non-stop. Klicka in på min kategori "film", så hittar ni många filmer.
 
Vilka klädesplagg använder du mest?
Just nu lever jag i mina träningskläder och även mina mjukiskläder.

Frågestund - svar

 
Vilket är ditt favoritämne i skolan? Kunskapsmässigt så måste jag säga naturkunskapen, men psykologi är ett mer intressant ämne.
Är du duktig i skolan? Ja, jag försöker att gör mitt bästa iallafall. Sedan finns det såklart de som är ännu duktigare. Men ligger på C i de flesta ämnerna. 
Vad skulle du vilja jobba med? Jag har inte riktigt klurat ut det än. Men det skulle vara drömmen att få jobba utomlands, helst där det är varmt. Ha en bra lön och samtidigt få jobba med någonting som hjälper andra människor. 
Vart vill du flytta efter gymnasiet? Till ett varmt land hade somsagt varit väldigt kul, men ifall det händer så blir det långt fram. Efter gymnasiet, när en flytt blir relevant, så skulle jag vilja flytta till en lite större stad. Jag känner inte direkt att jag vill spendera hela mitt liv i den lilla by där jag bor nu.
 
Hur kom du på ditt bloggnamn? Min tidigare blogg hette "Uddabloggnamn", och när jag började om på nytt tänkte jag att ville ha ett bloggnamn som hade något med mitt riktiga namn att göra (Mikaela) och också något som var lätt att komma ihåg. Därför blev det mikkisens. 
Hur kom det sig att du började blogga? Det är ungefär fem år sedan jag började blogga. Bussarna hade blivit inställda från skolan för vissa elever, och vi som bodde nära fick åka in till skolan. Den dagen tyckte jag var väldigt rolig, vi hittade på olika saker så som att se på film och liknande. Det var alltså vad mitt första inlägg handlade om och sedan dess har jag känt att det har varit kul att ha ett ställe att skriva på och även lägga upp bilder. En sida där jag kan dokumentera det som händer i mitt liv och sedan titta tillbaka på.
Vad är det bästa med att blogga? Precis som jag skrev ovan, att ha ett ställe där jag kan skriva precis vad jag vill och lägga upp bilder som jag tycker om. Och även att det är väldigt enkelt att titta tillbaka och se exakt vad jag gjorde på ett visst datum.
Har du någon blogginspiration? Det går i perioder. Ibland har jag mycket att skriva, ibland har jag mindre fantasi. Men den mesta inspirationen får jag från andra bloggar jag läser, saker jag ser och hör i vardagen och även från Weheartit.com.
Vilka top 3 bloggar följer du mest? Alla bloggar jag följer, följer jag via Bloglovin'. Men de bloggar jag tittar allra mest är Keelas , Veronicas och Andreas.
Vart vill du komma med din blogg? Vill du bli känd? Hm..skulle inte ha något emot att bli lite små "känd" genom min blogg, men det är inte direkt något jag strävar efter. Jag skriver mest för jag tycker att det är roligt.
Färg? Rosa & Vit.
Klädbutik? Bikbok och GinaTricot (Ifall internetsidor inte räknas)
Resturang? ThaiSilk
Outfit till våren? Kjol tillsammans med ett par tunna svarta stumpbyxor, en färgglad topp, ljus jeansjacka och sedan smycken, så som en klocka och några enkla ringar.
Appar i mobilen? Blogg.se, Instagram, Twitter, Vine. 
Artist? Jag har faktiskt ingen favoritartist, jag lyssnar på så otroligt blandad musik. Jag tycker om flera screamolåtar, samtidigt som jag även lyssnar på till exempel Jason Derulo. 
Maträtt? Oj! Jag älskar mat och har därför väldigt många favoriträtter. Men en av dem är en köttgryta som min mamma brukar göra. Den innehåller kött, tillsammans med väldigt mycket grönsaker och smakar jordnötsås.
Vad föll du för hos din pojkvän? Att han var/är så otroligt lätt att prata med och det har aldrig varit en jobbigt tystnad eller likande mellan oss två.
Vad är det bästa med din pojkvän? Att han alltid kan få mig att skratta, oavsett vad.
Vilket är det bästa minnet ni har tillsammans? Oj, det finns så otroligt många! Vi har ju faktiskt varit med om väldigt mycket under dessa snart 3 år tillsammans. Så kan inte riktigt välja ut endast ett bästa minne. Men några av mina favoriter är alla hjärtans dag, picknicken på åkern, finlandsfärjan, alla kvällar vi har legat och skrattat åt ingenting för vi är så trötta när vi försöker somna, årsdagarna, höstlovet 2011. Det finns så otroligt många fina minnen, svårt att endast välja ut några stycken. 
Hur såg du ut för fyra år sen? Hm..fyra år sen? Då gick jag i åttan på höstadiet. Jag hade inte den finaste klädstilen,lite pojkig och inte helt genomtänkt. Håret var mycket kortare än vad det är nu och mina ögonbryn hade aldrig blivit noppade, vilket resulterade i att det såg ut som två maskar över mina ögon. Men annars var jag inte så annorlunda utseendemässigt, det är mer personligheten som har förändrats. 
Vilka är dina intressen? Tv-serier, vara med kompisar, min pojkvän och träna. 
Vem är din allra bästa vän? Johanna heter hon som har den titeln i mitt liv. En tjej som jag har känt i ungefär 6 år och som jag aldrig tröttnar på. Det går alltid att vara med henne och hon ställer alltid upp. Hon är verkligen en sån vän som alla förtjänar att ha i sitt liv. 
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en lägenhet mitt i en stad, köpa precis den inredningen som jag drömmer om, skaffa en hund och köpa min drömbil. 
Senaste filmen du såg? Haha, jag vet inte varför..men ah, mysterious skin. På IMDb hade den 7,4 i betyg så jag och min pojkvän tänkte att den skulle vara riktigt bra. Men den var mest..obehaglig att se på. 
Pinsammaste som hänt dig? Det finns mycket! Första gången jag träffade Robin (Gick rakt förbi honom utan att ens märka honom förens han visslade på mig), välte ner massa saker i en affär, skulle fråga om en prao-plats,men det blev helt knas ("Hej, jag ska praoa här..ehm menar,får jag praoa här?"),finns verkligen hur mycket som helst. Jag är väldigt klantig av mig.
Vad skulle du vilja ha för superkraft? Vara extremt stark, utan att se ut som ett muskelberg.

Vad klurar du på?

 
Idag är en riktig latis-lördag. Men istället för att skriva inlägg om att jag har ätit massa gott och tittat på serie/film med min pojkvän så kör jag på en frågestund istället. Fråga vad ni vill, anonymt eller med ert namn, så svarar jag i ett inlägg lite senare. Tjohej!

Q/A

Ålder: arton år, sju månader & femton dagar.
Längd: 166 centimeter.
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: glad, trevlig, positiv.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig självnyfiken, otålig, långsynt. 

Vad är du rädd för: att förlora någon jag älskar.
Det roligaste jobbet du haft/har: av de två jag har haft så blir det Ölands Djur- & Nöjespark.
Har du körkort och egen bil: Jajjemen på båda.
När tog du ditt körkort: en månad & sjugosex dagar sedan.

Vem åt du mat med sist: min familj.
Vem sov du hos sist: min pojkvän.
Vem sov hos dig sist: min pojkvän.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: skådespelerska. 

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: uno.
Värsta smärtan du råkat ut för: när jag råkade hälla kokande vatten över låret..eller när jag har fått kramp i vaden.
Har du någonsin sportat: sí, när jag var mindre spelade jag fotboll, gick på dans & friidrott.
Vad finns alltid i din handväska: plånbok, hörlurar, tuggummi, toffs, borste.

Har du varit utomlands någon gång: ja. Sri-Lanka, Grekland, Tyskland, Finland, Danmark.
Druckit: Yep.
Har du piercing eller tatuering: Om hål i öronen räknas, så ja..haha. 
Finaste komplimang du fått: att någon litar på mig.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: inte vad jag vet.
Vem åkte du bil med sistmin lillasyster.
Sko-storlek: 36,5 - 37.

Storstad eller landet: storstad.
Hamburgare eller pizza: pizza, muuums.
Kött eller fisk: kött.
Hund eller katt: kissemisse.

McDonalds eller MAX: Max.
Sverige eller Utlandet: beror på vilket annat land, men väljer utlandet.
Hockey eller fotboll: fotboll.
Sommar eller vinter: sommar (plus julafton & nyår, men inget annat på vintern.)

Q/A

 
Vad är du beroende av?
Choklad och kärlek
 
Vad får du oftas komplimanger för?
Mitt leende. 
 
Brukar du skratta för dig själv?
Alldeles för ofta, flera gånger om dagen.
 
Vad står det i ditt senaste inkomna SMS?
"haha kanske det ;)? <3"
 
Nästa mål i ditt liv:
Skaffa ett jobb efter studenten, så jag sedan kan ha råd med en lägenhet.
 
Hur svarar du i din mobil?
"ah, hallå?"
 
Vem ringde dig senast?
Robin. 
 
Antal timmar du sov inatt:
4,5 timmar, alldeles för lite. 
 
Brukar du komma i tid?
Ja, oftast. 
 
När mår du som allra bäst?
När jag umgås med människor som jag trivs med. 
 
Vilken är din favoritdryck på morgonen?
Till frukost - apelsinjuice, men annars vatten. 
 
När brukar du oftast gå och lägga dig?
Väldigt varierat. Allt mellan 22.00 - 02.00, vilket gäller både helger och vardagar. Inte bra!
 
Är du blyg?
Ja, till en början när jag inte känner personerna så väl. 
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, inte kärlek vid första ögonkastet. Men jag tror däremot på att man kan inse att personen är någon du skulle passa väldigt bra med vid första mötet, även om det endast är några minuter. 
 
Är du bortskämd?
Nej, det skulle jag verkligen inte säga. Om jag vill ha något, så får jag betala själv. Förutom mat. 
 
Vilken film såg du senast?
3096 Days. 
 
Har du någonsin brutit ett ben?
Nej, inte ett enda ben i hela kroppen, och det svaret vill jag kunna ge resten av mitt liv.
 
Vad har du alltid med dig när du ska någonstans?
Gymkort, körkort, bankkort, busskort, husnycklar, bilnycklar, lipsyl, mobilladdare, hårborste, mobil. 
 
Vill du förlova dig?
Ja, den dagen jag ska börja planera mitt bröllop!

Q/A

Hur skulle du beskriva din pojkvän med tre ord? 
Omtänksam, kärleksfull, pålitlig.

Vad tror du att du kommer prioritera mest i framtiden? Familj eller karriär?
Troligtvis familjen. Jag skulle inte vilja leva helt ensam.

Vad ska du göra efter gymnasiet? 
Jobba, resa, sedan kanske läsa vidare ifall jag kommer på vad jag vill utbilda mig till.

Hur går det med kärleken? 
Det går alldeles utmärkt!

Varför är Franks så himla bäst?
För det är helt omöjligt att vara bättre än Franksen.

Vilken hårfärg trivs du bäst i?, Den mörkare nyansen som du har nu eller den lite mer röda du hade innan?
Den jag har nu. Mörkare, nästan svart. Mest eftersom jag slipper min utväxt eftersom detta är min naturliga hårfärg, men också för jag inte tyckte jag passade så bra i ljust hår.

Jag har en mycket seriös fråga att ställa: Vad är din åsikt om Roger Pontare? Längtar efter ett svar! Tack! MVH Abdhulla Al-Aschbah!
Haha! Han är frän ju ;) nä, men har ingen åsikt om honom precis haha.

Tror du på det övernaturliga?
Japp.

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? 
2 år, 1 månad och 5 dagar för att vara exakt.

Vad var det senaste du spenderade pengar på? 
Det allra senaste var en Snickers.

Har du en bästavän? 
Jajjemen, den bästa man kan få!

Favoritplagg?
Just nu är det troligtvis mina 3 skjortor. Rosa, vit och blå. 

Favoritmat? 
Det finns väldigt mycket jag tycker om och jag ändrar mig nästan hela tiden. Men just nu är det i alla fall kyckling och ris.

Vad vill du jobba med i framtiden? 
Jag har inte riktigt klurat ut det än. Jag vet i alla fall att jag vill jobba med människor och inte vara instängd på ett ensamt kontor.

Sminkar du dig varje dag? 
Nej, för jag är väldigt lat.

Hur många seriösa förhållanden har du haft? 
Ett, det jag har nu.

Vad går du för linje? 
Samhälle/beteendevetenskap

Vad har du haft för hårfärger och vilken är din riktiga? 
Hm, jadu! Röd, mörkbrun, kopparblond, kastanj. Jag har färgat mig väldigt många gånger! Min riktiga hårfärg är väldigt mörk brun med lite ljusare bruna slingor.

Har du någon fobi?
Ja. Spindlar och mina vader. Ja, mina vader. Så långt ifrån normalt man kan komma typ. Någon mer som har fobi för det?

Vilka språk kan du? 
Svenska, engelska, hyffsad spanska och lite singalesiska.

Hur många bloggar läser du dagligen?
Oj! Väldigt många. På bloglovin följer jag 18 st, plus att jag läser ett par stycken utöver dom också.

Vad fotar du med för kamera? 
Fotar mina bilder med min Iphone 4s.

Varför är din pojkvän så jävla het? 
Haha, hallå där Robin ;) För man blir som man umgås! ;)

Vad gör dig lycklig? 
Att umgås med människor jag tycker om.

Snickers vs kitkat? 
Måste svika er nu mina Franks, men jag väljer Kitkat!

Volvo vs Audi?
Volvo! Sååå..jag vet inte varför jag har en audi, men den är fin ändå!

Drömresa?
London och New York, just nu.

Drömjobb?
Ingen aning, någonting man tjänar bra på!

Varför är jag så grym?
För du är vän med mig, Emelie!

Varför har du så fina/mysiga tjockiströjor som jag ALDRIG hittar?
Typ alla mina gostjockiströjor är från BikBok, GinaTricot och Cubus!

Vad är det bästa med att blogga och vad är det sämsta? 
Det bästa med att blogga är att få kommentarer, att ha ett ställe att bara skriva vad jag vill på. Det sämsta måste vara när jag har noll idéer om vad jag ska skriva och jag ser hur statestiken går neråt.

Favoritparfym?
Eftersom jag är allergisk mot i stort sätt alla parfymer så har jag ingen aning. Men tycker om de som luktar frukt/schampo

Frågestund

 
Har ni några frågor? Något ni undrat över ett tag? Ställ en fråga, så svarar jag i ett inlägg! Tänkte att det kan passa bra med lite frågestund eftersom jag inte har något speciellt på gång i mitt liv just nu och därför inget intressant att skriva. Så fråga på!
Upp