Mikkisens

Kategori: New In

New in - Johnny Bulls

Jag kan inte minnas hur länge jag har velat ha ett par höga, svarta, Johnny Bulls och idag var dagen då de äntligen blev mina. Under gymnasiet kände jag aldrig att det var värt att lägga så mycket på ett par skor när min inkomst endast var ett par tusen i månaden, men nu när jag äntligen har fått tag på ett heltidsjobb efter allt mitt sökande så kände jag att jag ville unna mig ett par av dessa snyggingar. Johnny Bulls finns i många butiker och jag valde att köpa mina inne på skokällarn för 1695 kronor. 

Fynd från Ullared

Listerine // Fyra stycken vita tavlor // Olja

Två stycken BH:ar // Långärmad // Bandeau

Tandtråd // Skärp // Aux-kabel

Dessa saker köpte jag alltså till mig själv igår när jag var på Ullared tillsammans med mina vänner. Jag köpte även massa presenter och julklappar, men kan självklart inte visa upp dem i bloggen ifall personerna väljer att klicka in på min blogg. Trots att det inte blev sådär supermycket till mig själv, så är jag väldigt nöjd med mina köp. 

Locktång från GA.MA

De senaste åren har jag alltid lockat mitt hår med min underbara plattång och jag älskar resultatet. Men nu kände jag att det var dags att skaffa mig en locktång också. Jag tycker fortfarande lockarna blir grymma med min plattång och jag kommer fortfarande locka håret med plattången lite då och då, men det är så stor skillnad på lockar som är lockade med locktång jämfört med de som är lockade med en plattång. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva, men ni som har lockat med båda tängerna vet säkert vad jag menar. Med en plattång blir lockarna mjukare, och med en locktång blir de hårdare och håller sig ordentligt lockiga längre. Jag har redan hunnit testa min nya locktång från märket GAMA och den är verkligen grym, speciellt med tanke på det superbilliga priset. Ni hittar locktången HÄR för 99 kronor (!!). 

 

Fakta om locktången:

  • Titanium beläggning
  • Digital temperaturinställning
  • Temperatur: 100°C-200°C
  • Cool-tip
  • Sladdlängd: 3 meter
  • Roterande sladdfäste
  • Diameter: 19mm
  • Väger 170 gram

New In

Tack vare Emelie så fick jag med mig den här fina toppen hem från stan idag. Jag har spanat in den riktigt länge, så kan lova att jag blev glad idag. Ni hittar den inne på Bikbok. 

New In - my room

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De två små tavlorna - Lagerhaus // "Today" - Clas Ohlson // Ramar - Lagerhaus
"Love" - Ö&B // Ljusen - Clas Ohlson // Ljushållare - Lagerhaus // Vit kudde - Hemtex
 
Idag har jag varit inne i stan tillsammans med min syster för att handla lite nytt till rummet. Jag blev verkligen supernöjd och nu känns det inte så tomt och tråkigt längre.

New In

'

 

 

Byxor - Team Sportia, 249kr (rea) // Skor - HÄR, 299kr
Foundation - HÄR, 39kr // Mascara - HÄR, 85kr

New In - väst

 

 

 

Den här gosiga västen kom hem till mig idag och det blev kärlek vid första ögonkastet. Så himla varm och skön, helt perfekt. Ni hittar den HÄR för 399 kronor. Västen finns även i färgerna grön, brun och roströd.

Upp