Mikkisens

Kategori: Film

Kommande biofilmer

Jag älskar att gå på bio tillsammans med människor som jag tycker om, speciellt när det kommer ut filmer som jag har längtat efter. Filmerna som står på min lista för att bockas av är Mockingjay (visas nu)Gone Girl (visas nu), Hobbit (10 December), Furious 7 (1 April), Avengers (22 April) och Jurassic World (12 Juni).

Filmtips - You're not you

You're not you är en drama från 2014 som handlar om Kate som får diagnosen ALS. Hon lägger ut en tjänst om att hon behöver en vårdare och college-studenten Bec bestämmer sig för att ansöka. Trots att Bec inte alls verkar passa in som rollen som vårdare så bestämmer sig Kate för att anlita Bec. Filmen visar verkligen att en person kan ta fram det bästa hos någon annan. 7,4 i betyg på IMDB.

 

Klicka HÄR för att komma till filmen.

 

Orphan - filmtips

Tidigare idag såg jag filmen "Orphan" tillsammans med min familj. En thriller/mysterium som handlar om en familj som, efter ett bortgånget barn, bestämmer sig för att adoptera. Familjen adopterar den charmiga lilla flickan Esther som till en början verkar vara det perfekta barnet. Men desto mer tiden går, desto mer börjar mamman i familjen märka något underligt med Esther. Filmen har fått betyget 7,0 på IMDb och det är betyget Orphan förtjänar, tycker jag. Den var riktigt spännande och slutet var verkligen ett "whaaat-moment". 

The angriest man in Brooklyn

Som ni vet så läser jag väldigt många bloggar och på en av bloggarna jag läser så tipsade personen om filmen "The angriest man in Brooklyn". Idag kände jag mig sugen på att se en komedi eftersom jag i vanliga fall alltid ser på skräck eller mysterium och då passade jag på att se den här filmen. Till min glädje så var den väldigt bra och jag tyckte verkligen om budskapet med filmen. Alla borde ta vara på den tid de får. Filmen handlar om Henry Altman som är en väldigt aggressiv man som har gjort allt för att stöta bort människorna i sitt liv. Under ett läkarbesök får han av misstag veta att han endast har 90 minuter kvar att leva och bestämmer sig för att ta vara på dessa minuter genom att försona sig med sin son, fru samt bror. 

HÄR hittar ni en direktlänk till filmen med svensk text och bra kvalité. 

Biopremiär 17 Oktober

På fredag, alltså den 17 Oktober, har skräckfilmen Annabelle biopremiär i Sverige och jag är så sjukt sugen på att se den. Jag vet inte riktigt varför, men jag verkligen älskar skräckfilmer. Att bli skrämd är inte det bästa jag vet kanske, men det är något med skräckfilmer som gör att jag tycker det är riktigt spännande och jag fastnar i handlingen. Eftersom majoriteten av mina vänner hatar skräckfilmer, så får jag se om jag lyckas hitta någon som är villig att se filmen med mig. Jag har sett The Conjuring och eftersom Annabelle är kopplad till den filmen så vill jag verkligen se den. 

Värd att se?

 

The Maze Runner, se den!! Oj, vad jag blev positivt överraskad igår på bion. The Maze Runner är precis en sådan film som jag älskar. Ni vet när man sitter där under filmen och frågetecken ploppar upp i huvudet och det inte går att sluta titta för man vill ha svar på sina frågor? Det är The Maze Runner. En riktigt spännande film som jag fastnade för med en gång. Sedan spelades även huvudrollen av Dylan O'Brien och går det annat än tycka om filmer han är med i? Jag skulle verkligen vilja rekommendera den här filmen till alla er som älskar spänning och ännu inte har sett den. Den är värd tiden och ifall ni har möjligheten så borde ni se den på bio, för där blir allt ännu bättre. 

 

Bildkälla

Upp